سمبوسه هندی با سس مخصوص اسنکی که هیچوقت قدیمی نمیشه

meraj mousavi
meraj mousavi
1.5 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - حالا این سمبوسه اصلا هندیه
حالا این سمبوسه اصلا هندیه یا جنوبیه؟

مواد لازم 🍱

پیاز: دو عدد متوسط
سیب زمینی پخته: ۳ عدد متوسط
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: کمتر از نصف قاشق چایخوری
ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
جعفری پیازچه و گشنیز: ۳ قاشق غذا خوری
نان لواش به مقدار لازم

برای سس 🥣
سس کچاپ: ۳ قاشق غذا خوری
سس چیلی: یک قاشق غذا خوری
سس باربیکیو: یک قاشق چایخوری
سس مایونز: یک قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
نمک دریایی: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه:کمتر از یک قاشق غذا خوری
(اگر از ادویه به صورت پودر استفاده میکنید از مقدار بالا کمتر استفاده کنید)

طرز تهیه 🍲

پیاز رو خرد و سرخ کنید.ادویه ها رو اضافه سپس سیب زمینی رو اضافه و یکنواخت کنید.بعد از اون سبزی رو اضافه و مخلوط کنید سپس مانند فیلم سمبوسه رو بپیچید.
برای سس هم همه محتویات رو مخلوط و ازش لذت ببرید.
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/14 منتشر شده است.
1,573 بـار بازدید شده
... بیشتر