طرز تهیه مرحله به مرحله کیک خیس با سس آلبالو و خامه عالی و لذیذ ؛ آشپزی با فرکوک

آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
224 بار بازدید - 3 سال پیش - سلام عزیزان با لایک و
سلام عزیزان با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برای بهترین اموزشها 🙏💐
حالا که فصلشه میخوام یک کیک با طعم یک میوه ی تابستانی  بهتون اموزش بدم که لذّتشو ببرید
🚫توجه:پیمانه ی قنادی معادل با لیوان فرانسه است  
🍒مواد لازم برای کیک با سس آلبالو  :
۱-تخم مرغ ۴ عدد
۲-آرد دو پیمانه (دو لیوان فرانسه)
۳-شکر یک و یک چهارم پیمانه
۴-روغن مایع نصف پیمانه
۵-شیر داغ یک پیمانه
۶-بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
۷-جوش شیرین یک چهارم ق چ
۸-وانیل یک چهارم قاشق قاشق چایخوری
۹-یک لیوان شیر ولرم (برای خیساندن کیک)
۱۰-خامه ی قنادی ۲۵۰ گرم(  آخر ویدئو طرز فرم دادنشو مشاهده بفرمایید)
🍒طرز تهیه ی کیک :
ابتدا شکر و روغن و وانیل را  داخل کاسه ی همزن ریخته یک دقیقه هم بزنید سپس تخم مرغها را افزوده ۵ دقیقه هم زده تا کرمی و کش دار بشه بعد آردی که از قبل الک کردید همراه بکین پودر مخلوط کرده و به تناوب با شیر داغ به مایه کیک افزوده به همزدن ادامه میدیم تا مایه یکدستی داشته باشیم سپس داخل قالب شارلوت ریخته (نیاز به چرب کردن و آرد پاشی نداره چون تفلونه)کمی ضربه میزنید تا هواش خارج بشه بعد داخل فری که از قبل پیش گرمایش دادید یک ربع در حرارت ۱۸۰ درجه قرار داده و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه (زمان پخت بستگی به فرتون داره)با چنگال یا خلال دندان امتحان کنید خمیر نچسبید کیکتون آماده است
بعد از فر خارج کنید و از قالب خارج کرده و اطراف و مرکز کیک را کاملا شیر ولرم ریخته  تا آماده بشه برای تزیین
🍒مواد لازم برای سس آلبالو  :
۱-آلبالو هسته گرفته یک پیمانه یا لیوان فرانسه
۲-شکر یک دوم پیمانه (بنا به ذائقتون میتونید بیشتر بریزید تا دو سوم پیمانه)
۳-نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری سرصاف
🍒طرز تهیه ی سس آلبالو :
آلبالوها را هسته گیری کنید و همراه شکر و نشاسته ی ذرت و روی حرارت گذاشته هم بزنید تا به غلظت کافی برسه بعد حرارت را خاموش کنید تا سرد شود برای روی کیک
🍒تزیین کیک :
با خامه ی زده شده روی مرکزکیک را بوسیله ی پالت
پوشانده   بعد مقداری از خامه را  داخل کیسه ریخته و بوسیله ی ماسوره ی گل دور کیک را تزیین کرده و سس البالو  را مرکز کیک ریخته با البالو روی شکوفه یا گلها تزیین کنید و ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال استراحت دهید هر چه بیشتر بمونه لذیذ تر میشه بعد نوش جان کنید  
پ.ن:شما با هر قالب دیگری هم میتونید درست کنید حتماً نیاز با قالب شارلوت نیست اگر قالبون مربع یا مستطیل باشه بهتره تا سس آلبالو روی کیک خوب بشینه
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/20 منتشر شده است.
224 بـار بازدید شده
... بیشتر