طرز تهیه مرحله به مرحله کیک خیس با سس آلبالو و خامه عالی و لذیذ ؛ آشپزی با فرکوک
224 بار بازدید -
3 سال پیش
-
سلام عزیزان با لایک و
سلام عزیزان با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برای بهترین اموزشها 🙏💐
حالا که فصلشه میخوام یک کیک با طعم یک میوه ی تابستانی بهتون اموزش بدم که لذّتشو ببرید
🚫توجه:پیمانه ی قنادی معادل با لیوان فرانسه است
🍒مواد لازم برای کیک با سس آلبالو :
۱-تخم مرغ ۴ عدد
۲-آرد دو پیمانه (دو لیوان فرانسه)
۳-شکر یک و یک چهارم پیمانه
۴-روغن مایع نصف پیمانه
۵-شیر داغ یک پیمانه
۶-بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
۷-جوش شیرین یک چهارم ق چ
۸-وانیل یک چهارم قاشق قاشق چایخوری
۹-یک لیوان شیر ولرم (برای خیساندن کیک)
۱۰-خامه ی قنادی ۲۵۰ گرم( آخر ویدئو طرز فرم دادنشو مشاهده بفرمایید)
🍒طرز تهیه ی کیک :
ابتدا شکر و روغن و وانیل را داخل کاسه ی همزن ریخته یک دقیقه هم بزنید سپس تخم مرغها را افزوده ۵ دقیقه هم زده تا کرمی و کش دار بشه بعد آردی که از قبل الک کردید همراه بکین پودر مخلوط کرده و به تناوب با شیر داغ به مایه کیک افزوده به همزدن ادامه میدیم تا مایه یکدستی داشته باشیم سپس داخل قالب شارلوت ریخته (نیاز به چرب کردن و آرد پاشی نداره چون تفلونه)کمی ضربه میزنید تا هواش خارج بشه بعد داخل فری که از قبل پیش گرمایش دادید یک ربع در حرارت ۱۸۰ درجه قرار داده و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه (زمان پخت بستگی به فرتون داره)با چنگال یا خلال دندان امتحان کنید خمیر نچسبید کیکتون آماده است
بعد از فر خارج کنید و از قالب خارج کرده و اطراف و مرکز کیک را کاملا شیر ولرم ریخته تا آماده بشه برای تزیین
🍒مواد لازم برای سس آلبالو :
۱-آلبالو هسته گرفته یک پیمانه یا لیوان فرانسه
۲-شکر یک دوم پیمانه (بنا به ذائقتون میتونید بیشتر بریزید تا دو سوم پیمانه)
۳-نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری سرصاف
🍒طرز تهیه ی سس آلبالو :
آلبالوها را هسته گیری کنید و همراه شکر و نشاسته ی ذرت و روی حرارت گذاشته هم بزنید تا به غلظت کافی برسه بعد حرارت را خاموش کنید تا سرد شود برای روی کیک
🍒تزیین کیک :
با خامه ی زده شده روی مرکزکیک را بوسیله ی پالت
پوشانده بعد مقداری از خامه را داخل کیسه ریخته و بوسیله ی ماسوره ی گل دور کیک را تزیین کرده و سس البالو را مرکز کیک ریخته با البالو روی شکوفه یا گلها تزیین کنید و ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال استراحت دهید هر چه بیشتر بمونه لذیذ تر میشه بعد نوش جان کنید
پ.ن:شما با هر قالب دیگری هم میتونید درست کنید حتماً نیاز با قالب شارلوت نیست اگر قالبون مربع یا مستطیل باشه بهتره تا سس آلبالو روی کیک خوب بشینه
حالا که فصلشه میخوام یک کیک با طعم یک میوه ی تابستانی بهتون اموزش بدم که لذّتشو ببرید
🚫توجه:پیمانه ی قنادی معادل با لیوان فرانسه است
🍒مواد لازم برای کیک با سس آلبالو :
۱-تخم مرغ ۴ عدد
۲-آرد دو پیمانه (دو لیوان فرانسه)
۳-شکر یک و یک چهارم پیمانه
۴-روغن مایع نصف پیمانه
۵-شیر داغ یک پیمانه
۶-بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
۷-جوش شیرین یک چهارم ق چ
۸-وانیل یک چهارم قاشق قاشق چایخوری
۹-یک لیوان شیر ولرم (برای خیساندن کیک)
۱۰-خامه ی قنادی ۲۵۰ گرم( آخر ویدئو طرز فرم دادنشو مشاهده بفرمایید)
🍒طرز تهیه ی کیک :
ابتدا شکر و روغن و وانیل را داخل کاسه ی همزن ریخته یک دقیقه هم بزنید سپس تخم مرغها را افزوده ۵ دقیقه هم زده تا کرمی و کش دار بشه بعد آردی که از قبل الک کردید همراه بکین پودر مخلوط کرده و به تناوب با شیر داغ به مایه کیک افزوده به همزدن ادامه میدیم تا مایه یکدستی داشته باشیم سپس داخل قالب شارلوت ریخته (نیاز به چرب کردن و آرد پاشی نداره چون تفلونه)کمی ضربه میزنید تا هواش خارج بشه بعد داخل فری که از قبل پیش گرمایش دادید یک ربع در حرارت ۱۸۰ درجه قرار داده و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه (زمان پخت بستگی به فرتون داره)با چنگال یا خلال دندان امتحان کنید خمیر نچسبید کیکتون آماده است
بعد از فر خارج کنید و از قالب خارج کرده و اطراف و مرکز کیک را کاملا شیر ولرم ریخته تا آماده بشه برای تزیین
🍒مواد لازم برای سس آلبالو :
۱-آلبالو هسته گرفته یک پیمانه یا لیوان فرانسه
۲-شکر یک دوم پیمانه (بنا به ذائقتون میتونید بیشتر بریزید تا دو سوم پیمانه)
۳-نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری سرصاف
🍒طرز تهیه ی سس آلبالو :
آلبالوها را هسته گیری کنید و همراه شکر و نشاسته ی ذرت و روی حرارت گذاشته هم بزنید تا به غلظت کافی برسه بعد حرارت را خاموش کنید تا سرد شود برای روی کیک
🍒تزیین کیک :
با خامه ی زده شده روی مرکزکیک را بوسیله ی پالت
پوشانده بعد مقداری از خامه را داخل کیسه ریخته و بوسیله ی ماسوره ی گل دور کیک را تزیین کرده و سس البالو را مرکز کیک ریخته با البالو روی شکوفه یا گلها تزیین کنید و ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال استراحت دهید هر چه بیشتر بمونه لذیذ تر میشه بعد نوش جان کنید
پ.ن:شما با هر قالب دیگری هم میتونید درست کنید حتماً نیاز با قالب شارلوت نیست اگر قالبون مربع یا مستطیل باشه بهتره تا سس آلبالو روی کیک خوب بشینه
3 سال پیش
در تاریخ 1400/03/20 منتشر شده
است.
224
بـار بازدید شده