آموزش نان سنتی اردح بسیار عالی و خوشمزه Traditional Ardah bread

rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️


#نان_اردح


🔴 دستور تهیه توی کپشن کلی نوشته شده حتما ویدیوی آموزشی رو با نکات مهمی که ذکر شده ببینید.

مواد لازم:

۱ عدد تخم‌مرغ
۱.۵ پیمانه شیر ولرم
۱/۲ پیمانه روغن جامد یا کره نرم
۳ ق غ شکر
۲ ق غ ماست
۲ ق غ خامه صبحانه
۱ ق غ پر مایه خمیر +( ۱ ق غ آرد+ ۱ ق غ شکر + ۱/۲ فنجان آب گرم برای عمل آوردن مایه خمیر)
آرد به میزان لازم ( حدود ۵ پیمانه)
کمی وانیل

✅ ابتدا مایه خمیر رو با آرد و شکر مخلوط کنید و آب گرم رو بخش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه درش رو ببندید تا عمل بیاد. ( آب خیلی داغ نباشه خیلی هم خنک نباشه که مایه خمیر عمل بیاد)

✅ توی ظرف گودی تخم‌مرغ + شکر + ماست و خامه + روغن+ شیر ولرم+ وانیل رو مخلوط کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر در ظرف جمع بشه شروع به ورز دادن کنید.
✅ با خمیر زن یا دست خوب ورز بدین و روی سطح کار بکوبید تا چسبندگی خمیر رو بگیرید.
روی خمیر رو بپوشانید و در جایی گرم دو ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه.
پف خمیر رو بگیرید و اندازه گردو از مواد بردارید و روی چنگال یا توری باز کنید تا طرح بیوفته و دو طرف خمیر رو خوب بهم بچسبونید تا موقع سرخ کردن باز نشه.
✅ توی روغن شناور با حرارت ملایم سرخ کنید و در حین سرخ کردن ماهیتابه رو تکون بدین یا با قاشق روشون روغن بریزید تا یکدست پف کنه و سرخ بشه.
✅ بعد از خنک شدن توی مخلوط پودر قند و دارچین بغلتونید.

آموزش نان رول بادام و دارچین 👇

آموزش نان رول بادام و دارچین با بافت ...

آموزش نان شیرمال بازاری 👇

آموزش نان شیرمال بازاری با بافت سبک و...

آموزش نان کشمشی با بافت عالی 👇

Video

#نان #نان_خانگی #نان_صبحانه #نان_محلی #نان_اردح#آشپزی_حرفه_ای #آموزش_شیرینی #آموزش_آشپزی


Thank you for supporting and promoting your YouTube channel, like the videos or if you have a channel, subscribe ♥ ♥


🔴 The recipe is written in the general caption, be sure to watch the instructional video with the important points mentioned.

ingredients:

1 egg
1.5 cups of lukewarm milk
1/2 cup solid oil or soft butter
3 tablespoons sugar
1 tablespoon yogurt
2 tablespoons breakfast cream
1 tablespoon dough + (1 tablespoon flour + 1 tablespoon sugar + 1/2 cup hot water to make dough)
Flour as needed (about 5 servings)
A little vanilla

First, mix the dough with flour and sugar and add hot water to the portion and close the lid for 10 minutes to work.  (The water should not be too hot or too cold to make a paste)

✅ In a bowl, mix the eggs + sugar + yogurt and cream + oil + lukewarm milk + vanilla and add the flour little by little until the dough gathers in the bowl and start kneading.
Knead well with a kneader or a hand mixer and tap on the work surface to get the dough sticky.
Cover the dough and rest in a warm place for two hours to double in volume.
Take the puff of the dough and take the size of a walnut from the ingredients and open it on a fork or net so that the design falls off and the two sides of the dough stick well together so that it does not open when frying.
Fry in floating oil with a gentle heat and while frying, shake the pan or pour oil with a light spoon until it swells and frys evenly.
After cooling, roll in a mixture of powdered sugar and cinnamon.


#bread #breadrecipe #educational_video #traditionalfood #traditionalbreakfast #traditional #iranianfood #iranianpoets

Almond and Cinnamon Roll Bread Training 👇

آموزش نان رول بادام و دارچین با بافت ...

Bazaar Shermal bread training 👇

آموزش نان شیرمال بازاری با بافت سبک و...

Raisin bread training with excellent texture 👇

Video

همه توضیحات ...