طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی خوشمزه و مخصوص با ماندگاری خیلی بالا،با تمام نکات
طرفداران شیرینی خشک😍 اونم از نوع اسکار گردویی🌰 خیلی زیاده😋 ولی با یه روش کاملا متفاوت👌 و طعم شکلاتی🍫 یا مغزدارش یه چیز دیگست😋 پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏
------------------------------------------------------------
لینک آموزش رولت به سبک کارگاهی:
طرزتهیه رولت خامه ای به سبک قنادی ،در...
----------------------------------------------------------
لینک آموزش کیک اسفنجی ساده و کاکائویی:
Video
---------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
آرد سفید قنادی: ۲۵۰ گرم
وانیل: نوک قاشق
نمک: یک پینچ
پودرقند یا پودر شکر : یک قاشق غذاخوری
آب سرد: به میران لازم
کره سرد: ۱۵۰ گرم
گردو وشکلات و خلال بادام و خلال پسته و زرشک برای تزیین
سفیده تخم مرغ: یک عدد
❌❌نکات مهم❌❌
⭕پودرقند یا پودر شکر خمیر خیلی کمه و اصلا خمیر و شیرین نمیکنه ولی بارم قابل حذف هست⭕
⭕خمیر ماندگاری بالایی داره میتونید نایلون کنید تو یخچال بزارید هر وقت لازم داشتید دربیارید و استفاده کنید ولی چون کره داره نمیشه مثل روغن صاف قنادی مدت بالا مثلا تا یکماه نگهداری کرد⭕
⭕سفیده تخم مرغ قابل حذف هستش ⭕
⭕دمای فر رو اصلا زیاد نکنید مدت پخت این شیرینی خیلی کمه برای فرهای برقی دمای ۱۴۰ مناسبه⭕
⭕به هیچ عنوان خمیر رو ورز ندید چون کره داره و به روغن میفته و نیازی به انداختن کاغذ روغنی کف دیس نیست فقط کمی چرب کنید کافیه و میتونید به جای گردو از هر مغزی که دوست داشتید استفاده کنید ⭕
❌⭕مدت نگهداری فوقولاده بالایی داره خصوصا برای بسته بندی عالیه من سال ۸۶
شیرینیهارو در ظرفهای کریستالی برای خشکباریها در تعداد بالا برای فروش میزدم که خیلی هم طرفدار داشت ❌⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم به دلیل حجم بالای دایرکت و مشغله کاری نمیتونم به موقع به تمام سوالات جواب بدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
------------------------------------------------------------
لینک آموزش رولت به سبک کارگاهی:
طرزتهیه رولت خامه ای به سبک قنادی ،در...
----------------------------------------------------------
لینک آموزش کیک اسفنجی ساده و کاکائویی:
Video
---------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
آرد سفید قنادی: ۲۵۰ گرم
وانیل: نوک قاشق
نمک: یک پینچ
پودرقند یا پودر شکر : یک قاشق غذاخوری
آب سرد: به میران لازم
کره سرد: ۱۵۰ گرم
گردو وشکلات و خلال بادام و خلال پسته و زرشک برای تزیین
سفیده تخم مرغ: یک عدد
❌❌نکات مهم❌❌
⭕پودرقند یا پودر شکر خمیر خیلی کمه و اصلا خمیر و شیرین نمیکنه ولی بارم قابل حذف هست⭕
⭕خمیر ماندگاری بالایی داره میتونید نایلون کنید تو یخچال بزارید هر وقت لازم داشتید دربیارید و استفاده کنید ولی چون کره داره نمیشه مثل روغن صاف قنادی مدت بالا مثلا تا یکماه نگهداری کرد⭕
⭕سفیده تخم مرغ قابل حذف هستش ⭕
⭕دمای فر رو اصلا زیاد نکنید مدت پخت این شیرینی خیلی کمه برای فرهای برقی دمای ۱۴۰ مناسبه⭕
⭕به هیچ عنوان خمیر رو ورز ندید چون کره داره و به روغن میفته و نیازی به انداختن کاغذ روغنی کف دیس نیست فقط کمی چرب کنید کافیه و میتونید به جای گردو از هر مغزی که دوست داشتید استفاده کنید ⭕
❌⭕مدت نگهداری فوقولاده بالایی داره خصوصا برای بسته بندی عالیه من سال ۸۶
شیرینیهارو در ظرفهای کریستالی برای خشکباریها در تعداد بالا برای فروش میزدم که خیلی هم طرفدار داشت ❌⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم به دلیل حجم بالای دایرکت و مشغله کاری نمیتونم به موقع به تمام سوالات جواب بدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
همه توضیحات ...