Glucose syrup/ طرز تهیه شربت گلوکز در خانه، آسان و به صرفه

593 بازدید
بیشتر
Baking Trips
Baking Trips
شربت گلوکز، شربت گلوکز برای غلظت دادن، درخشان کردن، قوام بخشیدن و .... در سایر شربت های شیرین مانند شربت بار استفاده می شود، شرب ...
شربت گلوکز، شربت گلوکز برای غلظت دادن، درخشان کردن، قوام بخشیدن و .... در سایر شربت های شیرین مانند شربت بار استفاده می شود، شربت بار در شیرینی های شهدی مثل زولبیا، بامیه، باقلوا، گوش فیل و... به کار می رود
طرز تهیه "شیرینی بامیه را در لینک زیر ببینید
Bamiyeh, Bamieh or Tulumba/ شیرینی با...

.......................................................................................................................

از اینکه ویدئو را تماشا کردید متشکرم😊
اگر ویدئو را پسندیدید لطفا لایک و سابسکرایب کنید🙏
برای دیدن ویدئوهای بیشتر زنگوله کنار سابسکرایب را بزنید، پیشاپیش ممنونم😊🙏
وفقط لطفا روی لینک زیر کلیک نکنید🥴
https://b2n.ir/322473
......................................................................................................................
مواد لازم:
1 پیمانه آب
1 پیمانه شکر
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
1 قاشق غذاخوری آب سرد

=========================================================
Glucose syrup, glucose syrup is used for thickening, brightening, etc. in other sweet syrups such as bar syrup. Bar syrup is used in sweets such as Jalebi or Zoolbia, Bamieh, Baklava, Gosh-e-fil, etc.


See how to prepare Bamieh in the link below:
Bamiyeh, Bamieh or Tulumba/ شیرینی با...
.......................................................................................................................
Thanks for watching and please like & subscribe if you liked the video!🙏
Click the notification bell to watch more!😊
And please do not click on this link🥴
https://b2n.ir/322473
........................................................................................................................
Ingredients:
1 cup water
1 cup sugar
1 tablespoon lemon juice
1 tablespoon cold water

همه توضیحات ...