آشپزی پیشرفته
ژامبون دودی بوقلمون و مرغ دودی درسته، آموزش تکنیک نمک سود و اسموکینگ با باربکیو ذغالی، قسمت ۱
ژامبون دودی بوقلمون و مرغ دودی درسته، آموزش تکنیک نمک سود و اسموکینگ با باربکیو ذغالی، قسمت 2
خوراک ماهیچه گوسفند بسیار متفاوت و لذیذ به روش فرانسوی با سس مخصوص
مرغ بریان در فر با تکنیک متفاوت و طعم کمنظیر با سیبزمینی تنوری برشته، خوراکی مناسب بزم شاهانه
آموزش تکنیک پیشرفته حرفهای پخت استیک در تابه استیل بدون چسبیدن با روش کنترل دما و بدون سیزنینگ
آموزش پخت چلوگوشت رستورانی - روش و تکنیکی که طعم چلوگوشتت رو فراموش نشدنی میکنه - آشپزی با مامان