آموزش کامل پخت نان بربری خونگی خوشمزه با سولاردام یا فر

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
4.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - به این مواد نیاز داریم
به این مواد نیاز داریم خمیر مایه فوری یک ق غ شکر یک ق غ آب ولرم یک و نیم لیوان (۱۸۰گرم) نمک نصف ق چ آرد گندم یا آرد فانتزی ۳ الی ۳/۵لیوان بر حسب نوع آرد(۳۸۰گرم) روغن مایع یک ق غ ️آب و خمیر مایه و شکر رو در ظرف ترکیب میکنیم و یک ربع زمان میدیم تا کف کنه و خمیر مایه عمل بیاد ️بعد روغن و نمک و ارد رو کم کم اضافه میکنیم ️خمیر رو ۱۰دقیقه ورز بدین تا چسبندگی اون کمتر بشه بیشتر از سه و نیم لیوان ارد نریزید چون نیاز نداره حتی اگه خمیر خیلی شل بود هم ارد بیشتر نریزید ،دستتون رو چرب کنید و خمیر رو کامل ورز بدین (حتی بعد از ده دقیقه هم کمی چسبندگی داره ) ️خمیر رو در ظرف یک ساعت استراحت بدین تا حجم اون دو برابر بشه و بعد پف خمیر را گرفته واز آن چونه بگیرید در قالب به همراه کاغذ روغنی چرب شده باز کنید ️روی خمیر رو شیار انداخته رومال زده و کنجد ریخته و بعد بزارین بپزه ️برای رومال هم یک ق غ آرد به همراه نصف لیوان آب سرد ر‌ا روی شعله ملایم گاز قرار بدین تا غلیظ بشه ضخامت خمیر رو بیشتر از نیم سانت نگیرید چون خمیر در هنگام پخت باز هم پف میکنه بعد از پخت نونها رو در پارچه و با نایلون نگهداری کنید تا نرم شوند. روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۸۰ درجه پیش گرمایش کنید و بعد با ۱۶۵ درجه به مدت حدودی ۴۰دقیقه زمان پخت بدین (به همراه سه پایه کوتاه) روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۸۰ درجه میزارین تا کامل گرم بشه بعدقالب رو داخلش میزاریم و ۴۰دقیقه زمان پخت میدیم
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/20 منتشر شده است.
4,302 بـار بازدید شده
... بیشتر