آموزش ته چین گرمساری با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
2 هزار بار بازدید - 5 ماه پیش - #ته_چین_گرمساری مواد لازم: گوشت گوسفند
#ته_چین_گرمساری مواد لازم: گوشت گوسفند با استخوان ۱کیلو ونیم اگر از گوشت بدون استخوان استفاده میکنید ۱ کیلو کافیه(من از ماهیچه گوسفندی استفاده کردم) پیاز ۱ عدد برای مزه دار کردن گوشت پیاز ۱ عدد برای سرخ کردن زعفران به میزان لازم ادویه مخصوص ته چین گرمساری: پودر دارچین، پودر لیمو یا غوره،پودر گوجه،زردچوبه، فلفل،پودر زیره سیاه برنج ۳ لیوان نمک به میزان لازم روغن به میزان لازم سیب زمینی برای ته دیگ کشمش نصف لیوان آب ۱ لیوان زردچوبه و دارچین برای مخلوط پیاز و کشمش طرز تهیه: به گوشت ،نمک،زعفران، ادویه مخصوص ته چین و پیاز خرد شده اضافه کنید و باهم مخلوط کنید . به آب در حال جوش، برنج خیسانده، اضافه کنید.برنج را خیلی سفت و دون آبکشی کنید .چون زمان پخت این ته چین طولانیه. اگر نرم آبکشی کنید، ته چین شفته می‌شود.بعد از ۳ دقیقه آبکشی کنید.داخل قابلمه،روغن بیشتری بریزید.سیب زمینی ورقه ای را ته قابلمه بچینید.نصف از برنج آبکشی را داخل قابلمه بریزید.گوشت خام مزه دار شده را روی برنج بچینید.سپس باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید.یک لیوان آب روی برنج بریزید.اول حرارت را زیاد کنید تا برنج ،بخار بزند.سپس شعله پخش کن و دم کنی بزارید و ۳ ساعت با حرارت کم،بپزید. بعد از ۳ ساعت ،داخل تابه روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن سرخ کنید.کشمش شسته را بهش اضافه کنید و تفت بدید.سپس دارچین و زردچوبه را اضافه کنید و بهم بزنید .سپس مخلوط پیاز و کشمش را روی برنج بریزید.یک ساعت دیگر با حرارت کم،بپزید. کل زمان پخت این ته چین، ۴ ساعته. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://www.seevid.ir/c/ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌
5 ماه پیش در تاریخ 1402/11/10 منتشر شده است.
2,016 بـار بازدید شده
... بیشتر