آموزش سس اسپانیول لذیذترین سس خوراکهای گوشتی و استیک به روش اصیل ۳۰۰ ساله فرانسوی با عصاره قلم

20,768 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
در این قسمت از برنامه ...
در این قسمت از برنامه #یامی_گسترونومی #مهیار روش اصیل فرانسوی تهیه سس عالی اسپانیول با عصاره قلم را به روش شف‌های استاد مدرسه عالی کوردون بلو، به شما تقدیم نموده.
این سس یکی از دشوارترین سس‌های مادر پنج‌گانه در مکتب آشپزی اصیل فرانسوی است که معمولا محک خوبی برای یک شف ماهر محسوب می‌گردد. سرو آن همراه با انواع خوراکهای گوشتی مانند انواع استیک و رُست، باعث ارتقاء یک خوراک معمولی به سطوح عالی و متعالی می‌گردد. مهیار در این ویدیو تمام مراحل کار را بصورت دقیق و واضح و با زبان ساده توضیح داده است، بطوری که کم تجربه ترین آشپز نیز بخوبی بتواند در خلق یکی از خاص ترین سس‌های سطح بالای جهانی، موفق عمل نماید.

مواد مورد نیاز (برای تهیه یک لیتر سس - کافی برای حدود ۲۰ بشقاب):
عصاره قلم (Brown stock) ۱.۵ لیتر، تهیه شده به روش این ویدیو:
عصاره مقوی و سالم قلم گاو به روش اصیل...
پیاز: ۱۰۰ گرم
هویج: ۵۰ گرم
کرفس: ۵۰ گرم
کره پاستوریزه طبیعی: ۵۰ گرم
آرد گندم: ۵۰ گرم
پوره گوجه‌فرنگی ۵۰ گرم قابل تهیه به روش بخش اول ویدیوی سس مارینرا:
غذای گیاهی ساده و خوشمزه: اسپاگتی با ...
آویشن تازه (Thyme) ۵ گرم (معادل نصف قاشق غذاخوری) یا ۱/۴ قاشق چ.خ. پودر آویشن
جعفری تازه ۲۰ گرم
نمک: ۱/۲ قاشق چ.خ یا به ذائقه خود تنظیم بفرمایید - این سس اصلا نباید شور باشد!

** قابل نگهداری در ظرف تمیز شیشه‌ای برای ۵ روز در یخچال، و ۳ ماه در فریزر**

لینک به ویدیوی سس بشامل به دو روش اصیل فرانسوی:
کاملترین آموزش سس بشامل (سس سفید) به ...
لینک به لیست پخش «سس‌ها»:
سس ها

همه توضیحات ...