طرز تهیه شیرینی تسمه ای،شیرینی نوستالژیک،با چندین مدل تزئین شیک ،همراه آموزش خمیر شکلات به سبک قنادی

Elichef
Elichef
آموزش شیرینی تسمه ای به سبک قنادی به همراه نکات و جزئیاتپیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و با کا ...
آموزش شیرینی تسمه ای به سبک قنادی به همراه نکات و جزئیات

پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن❤️
00:00مقدمه
00:56توضیحات در مورد قالب شیرینی
02:36آماده سازی شیرینی
04:29آماده سازی شیرینی خمیر
06:42قالب گیری خمیر
09:45روکاری قبل از پخت
10:26پخت شیرینی
14:32قالب گیری شیرینی بدون تسمه
16:40فیلینگ گذاری
17:48روکاری بعد از پخت
20:00آماده سازی خمیر شکلات
24:41نگهداری شیرینی
-------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه  شیرینی نخودچی کارگاهی به همراه لاته:

شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل...
----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار کارگاهی:

آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
---------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی مشهدی یا آلمانی به سبک قنادی:

آموزش شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی ب...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه:

شیرینی نان برنجی کرمانشاه:بهترین رسپی...
-------------------------------------------------
طرز تهیه لوز بادام زعفرانی تبریز:

طرز تهیه لوز بادام اصل تبریز به روش ک...
-----------------------------------------
طرز تهیه برنجی قزپین به سبک قنادی:

طرز تهیه شیرینی نان برنجی قزوین: اصلی...
------------------------------------
طرز تهیه شیرینی ساق عروس ( رنگ کردن پودر نارگیل در این فیلم آموزش داده شده)

طرز تهیه شیرینی ساق عروس کرمدار،به سب...
---------------------------------

🍴مواد لازم🍴

آرد سفید قنادی:۱۵۰ گرم

آرد برنج:۱۵۰گرم

روغن جامد:۱۶۰ گرم

تخم مرغ درشت:۲ عدد

شکر:۱۲۰ گرم

شیر:۱۰۰ گرم

پودر هل: یک قاشق مرباخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

گلاب:۲۰ گرم

بیکینگ پودر: نوک قاشق

پودر نارگیل چرب:۱۰۰ گرم

❌❌ مواد خمیر شکلات:

شکلات شیری:۲۰۰ گرم+گلوکز۱۶۰ گرم

شکلات سفید:۱۶۰ گرم+۱۲۰ گرم گلوکز

❌❌مواد روکاری:

کنجد
پودر نارگیل رنگی

مغز دلخواه



❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌

سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺

همه توضیحات ...