طرز تهیه نان خرمایی اصل کرمانشاه فوق العاده نرم به سبک کارگاههای این شهر در چندین شکل با تمام نکات

9,528 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش نان خرمایی کرمانشاه به سبک  کارگاهی ، به همراه نکات و جزئیاتپس در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و ک ...
آموزش نان خرمایی کرمانشاه به سبک  کارگاهی ، به همراه نکات و جزئیات

پس در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹


---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:

آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه کلوچه گردو خرما:

طرز تهیه کلوچه مغزدار خرما گردویی ، ت...
---------------------------------------------------------------------
مقدمه-00:00
آماده سازی خمیر-01:00
آماده سازی مغزی نان-04:57
شکل دادن به خمیر-06:50
رو کاری قبل از فر-11:30
نحوه پخت نان-14:30

🍴مواد لازم🍴

آب:۱۵۰ گرم

گلاب:۴۰ گرم

روغن صاف قنادی (شماره ۵۰):۱۵۰ گرم

روغن جامد:۱۵۰ گرم

روغن محلی: ۳۰ گرم

آرد سفید قنادی:۷۵۰ گرم

شربت بار:۲۵۰ گرم

❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌

سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺

همه توضیحات ...