طرز تهیه نان خرمایی اصل کرمانشاه فوق العاده نرم به سبک کارگاههای این شهر در چندین شکل با تمام نکات

Elichef
Elichef
آموزش نان خرمایی کرمانشاه به سبک  کارگاهی ، به همراه نکات و جزئیاتپس در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و ک ...
آموزش نان خرمایی کرمانشاه به سبک  کارگاهی ، به همراه نکات و جزئیات

پس در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹


---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:

آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه کلوچه گردو خرما:

طرز تهیه کلوچه مغزدار خرما گردویی ، ت...
---------------------------------------------------------------------
مقدمه-00:00
آماده سازی خمیر-01:00
آماده سازی مغزی نان-04:57
شکل دادن به خمیر-06:50
رو کاری قبل از فر-11:30
نحوه پخت نان-14:30

🍴مواد لازم🍴

آب:۱۵۰ گرم

گلاب:۴۰ گرم

روغن صاف قنادی (شماره ۵۰):۱۵۰ گرم

روغن جامد:۱۵۰ گرم

روغن محلی: ۳۰ گرم

آرد سفید قنادی:۷۵۰ گرم

شربت بار:۲۵۰ گرم

❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌

سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺

همه توضیحات ...