طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده(گوشت قلقلی)با تمام نکات_آشپزی آسان و خوشمزه

آشپزی با نرگس (ashpazinarges)
آشپزی با نرگس (ashpazinarges)
222 بار بازدید - 12 ماه پیش - خورش_قیمه_با_گوشت_چرخ_کردهخورش_قیمه_با_گوشت_قلقلیمواد لازم:گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرمپیاز۳
خورش_قیمه_با_گوشت_چرخ_کرده
خورش_قیمه_با_گوشت_قلقلی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۳ عدد(یکی برای گوشت چرخ کرده.اون یکی برای داخل خورش)
نمک ،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم برای داخل گوشت قلقلی
نمک،ادویه کاری،زردچوبه،فلفل ،چوب دارچین ،دانه هل برای داخل خورش
لپه نصف لیوان
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ق غ
سیب زمینی۲ عدد متوسط
لیمو عمانی۲ عدد کامل

طرز تهیه :

یک پیاز کوچک  را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. آبشو میگیریم.سپس درون یک کاسه به گوشت اضافه می کنیم.  نمک و فلفل و زردچوبه  را به آن اضافه می کنیم.

حالا مواد را با دست خوب ورز می دهیم تا به خوبی یکدست شود. سپس روی آن را سلفون کشیده و درون یخچال به مدت یک ساعت استراحت می دهیم. لپه را سه چهار ساعت قبل خیس کرده ایم، درون یک قابلمه می ریزیم.


سپس با کمی آب و نمک روی حرارت  به مدت ۱ساعت قرار می دهیم تا پخته شود. وقتی که لپه ها نیم پز شد آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. گوشت های استراحت کرده را به صورت قلقلی به اندازه یک گردو یا کوچک تر در می آوریم.

در این مرحله یک قابلمه یا تابه  مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
حالا دو پیاز باقی مانده را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت خلالی یا نگینی درشت خرد می کنیم.  پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن درون قابلمه تفت می دهیم تا پیاز ها سبک و طلایی شود.

در این مرحله رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل وادویه کاری  و دارچین و دانه هل را به پیاز ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و رب گوجه فرنگی نیز به طور کامل سرخ شود.

در این مرحله لپه های نیم پز را به آن اضافه کرده و با پیاز ها کمی تفت می دهیم. ۲لیوان آب‌جوش میریزیم. وقتی خورش چند قل زد،گوشت های قلقلی را به آن اضافه می کنیم و با حرارت کم به مدت ۱ساعت می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.

بعد ۱ساعت، لیمو عمانی ها  و گلاب را  به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت تا جا بیفتد. در این فاصله، سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم.
سپس مجدد سیب زمینی ها را می شوییم تا نشاسته آن کامل برود. بعد با دستمال آن را خشک کرده و در یک تابه با روغن سرخ می کنیم. وقتی که خورش آماده شد، سیب زمینی های سرخ شده را روی آن می چینیم یا درون آن مخلوط می کنیم.
نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما👇👇👇
https://t.me/ashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس👇👇👇
Instagram: ashpazi_ba_narges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک👇👇👇
@ashpazinarges1017

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین👇👇👇
https://www.aparat.com/ashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید👇👇👇
https://rubika.ir/ashpazinarges20
#آشپزی #ashpazi #غذا
آشپزی آسان و خوشمزه،آشپزی اسان،آشپزی آسان و فوری،آشپزی آسان و سریع و خوشمزه،اشپزی اشپزی اسان و راحت،آشپزی ایرانی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی،آموزش آشپزی ساده،آشپزی ایرانی جدید،کانال آشپزی ایرانی،غذای گیاهی،غذای گیاهی خوشمزه،غذای گیاهی جدید،غذای گیاهی ایرانی،آموزش غذای گیاهی،آموزش،آموزش آشپزی ایرانی،آموزش آشپزی حرفه ای،آموزش آشپزی افغانی،آموزش آشپزی ساده،آشپزی،غذای ساده و خوشمزه ایرانی،دسر مجلسی،دسر
cooking,recipe,persian,cuisine,persian cuisine,persian cuisine recipe,persian recipe,persian


SUBSCRIBE and ACTIVATE THE NOTIFICATION BELL so you don't miss new videos , and if you like the video , don't forget to leave a nice LIKE and share it with your friends . Thank you.
12 ماه پیش در تاریخ 1402/03/31 منتشر شده است.
222 بـار بازدید شده
... بیشتر