طرز تهیه پاناکوتا ساده - پاناکوتا شکلاتی -دسر پاناکوتا - Panna cotta - آموزش دسر پاناکوتا

آشپزی با عذرا Cook with ozra
آشپزی با عذرا Cook with ozra
1.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - آشپزی با عذرا
آشپزی با عذرا#پاناکوتا #دسرپاناکوتا - Pannacotta
همانطور که میدانید پایه دسر پاناکوتا تشکیل شده است از شیر، شکر، خامه ، پودر ژلاتین همینطور اسانس
و اگر خواسته باشید، میتوانید دسر را میوه‌ای یا شکلاتی کنید
تا رنگین تر و خوشمزه تر شود .مواد لازم :شیر سه پیمانه شکر ۱ پیمانه -پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری -خامه ۱۵۰ گرم -شکلات یک تکه کوچک ،۲۰ گرم -وانیل یک دوم قاشق چای خوری کاکائو برای روی دسر
در ظرفی که بشود روی حرارت گذاشت ، ۳ پیمانه شیر ریخته
یک پیمانه شکر اضافه می کنم .۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اضافه می کنم .هم میزنم و آن را روی حرارت می گذارم.هم میزنم تا شکر حل شود.
یک دوم قاشق چای خوری وانیل مایع اضافه کرده /۱۵۰ گرم خامه اضافه کرده
هم میزنم تا خامه ذوب شود. شکلات را اضافه می کنم
مقداری شکلات بسته به ذائقه خودتان که، کمتر یا بیشتر اضافه کنید.
هم میزنم تا شکلات و خامه حل شود، اما شیر جوش نیاید
قبل از اینکه شیر جوش بیاید ،آن را از روی حرارت بر میدارم.
مایع دسر را صاف کرده .و آن را در قالب میریزم.
حباب های ایجاد شده را از بین می‌برند و قالب را برای دست کم سه ساعت در یخچال میگذارم
ظرف دسر را خیس کرده تا دسر راحت جابجا شود.
دور دسر را با کارد باز کرده و آن را برای چند ثانیه در آب داغ گذاشته بشقاب را وارانه روی آن می گذارم و دسر را برمی گردانم.
روی دسر مقداری پودر کاکائو میپاشم لطفاً لایک و کامنت فراموش نشود با تشکر از دیدن فیلم
As you know, the base of Panna Cotta dessert consists of milk, sugar, cream, gelatin powder as well as essential oil.
And if you want, you can make the dessert fruit or chocolate
To make it more colorful and delicious. Ingredients: 3 cups milk - 1 cup sugar - 3 tablespoons gelatin powder - 150 grams cream - a small piece of chocolate, 20 grams - one and a half teaspoons of vanilla - cocoa for dessert
Pour 3 cups of milk into a bowl that can be put on the heat
I add a cup of sugar. I add 3 tablespoons of gelatin powder. I mix it and put it on the heat. I mix it until the sugar dissolves.
Add one-half teaspoon of liquid vanilla / 150 grams of cream
Stir until the cream melts. I add chocolate
Add more or less chocolate depending on your taste.
Stir to dissolve the chocolate and cream, but the milk does not boil
I remove the milk from the heat before it boils.
Strain the dessert liquid and pour it into the mold.
Remove the bubbles and leave the mold in the refrigerator for at least three hours.
Wet the dessert bowl so that the dessert can be moved easily.
Open the dessert with a knife and put it in hot water for a few seconds, place the plate on it and return the dessert.
I sprinkle some cocoa powder on the dessert,
3 سال پیش در تاریخ 1400/01/04 منتشر شده است.
1,565 بـار بازدید شده
... بیشتر