Carrot jam by Turkey Hotels Methodمرباي هويج با راز پلمپ كامل درب شيشه بدون كپك و شكرك

6.2 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - سلام اگر يه كوچولو تو
سلام
اگر يه كوچولو تو درست كردن مربا تجربه داشته باشين ، عزيزانم متوجه ميشين كه اين آموزش مربا كاملا خاص و حرفه ايي هست .
ممنون و قدردان تك تك شما دوستان فهيم و محترمم هستم .
خيلي خيلي دوستتون دارم .
مرسي كه هستين

چند نكته:

برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود.

بسته به ذائقه تان میتوانید میزان شکر را کمی کمتر کنید
اما دقت كنيد
اگر شكر مربا كم باشه خيلي رقيق ، سريع تر بايد ميل كنين تموم بشه چون عمرش كوتاه هست .

نکته دیگر که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید  
آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید

براي معطر شدن به جاي موارد ذكر شده شما بنا به سليقه ميتونيد وانيل و يا گلاب اضافه كنيد

چون مربای هویج لعاب ندارد می‌­توانید از دانه‌­های به استفاده کنید. ابتدا دانه‌­های به را شسته و سپس آن‌ها را همراه با دانه‌های هل و ديگرموارد ذكر شده در مربای در حال جوش بیاندازید. سپس حرارت را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا هویج نرم و پخته شود. اما همون طور كه در ويدئو يادداشت گذاشتم ، تخم به قوام ميده ولي عمر مربا رو كوتاه ميكنه سريع بايد ميل كنين تا مربا لزج نشه .

دلیل اضافه کردن آبلیمو جلوگیری از شکرک زدن مربا است. اگر آبلیمو را بیش از حد اضافه کنید باعث ترش شدن مربا می‌شود. به همین دلیل از جوهر لیمو هم می‌توانید استفاده کنید. يك نصف ليمو كاملا عالي و طعم مربا همراه با زعفران بي نظير شد .
اگر از ٢٤ساعت قبل نذاشتين با شكر آب بندازه ، خوش رنگ نميشه،و همچنين هويج استراحت نكرده در زمان پخت نبايد دربش رو بذارين وگرنه مربا سياه ميشه پس يه ٢٤زودتر بذارين تو يخچال با شكر استراحت كنه تا براي خوش رنگي نياز نباشه مواد شيميايي مثل گلوكز بزنين .

اگر شعله رو رعايت كنين و درب رو نيمه ببنديد آب هويج و پرتقال و آبي كه انداخته كافيه .... ٥٠٠گرم هويج ٥٠٠ميل مايعات.... پس اواسط و اواخر كار اصلا نياز نيست آب اضافه دنيد مربا رنگش كدر و به مرور تيره ميشه

جالبه ترك ها بادام رو نه تنها در مربا خلال نميكنن و همون طور كه در رسپي هاي قبلي ديدين در پلوهاشون هم به صورت درسته مصرف ميكنن . كلا پيدا كردن خلال بادوم در تركيه معظل بزرگيه😂🤪

مواد لازم براي مرباي هويج به سبك هتل هاي تركيه
( در كنار تنوع بسيار زياد مربا در تركيه اما جالب بدونيد در گذشته مرباي هويج در تركيه
خيلي شناخته شده و باب نبوده و از طريق سرآشپزهاي بين المللي هتل و رستوران هاي
صبحانه ، در تركيه كم كم رايج تر و به آشپزخانه ترك ها وارد شده است.)
هويج،شكر،آب هويج،آب پرتغال،پوست پرتغال،دارچين،ميخك،هل،
آب ليمو،زعفران،آب جوش،بادام خام
Ingredients for carrot jam in the style of Turkish hotels:
(Besides the great variety of jams in Turkey, but it is interesting to
know that in the past, carrot jam in Turkey Not very well known
and through the international chefs of hotels and restaurants
is only for breakfast, has been introduced in Turkey
little by little and has entered to theTurkish kitchen.)
Carrots, Sugar, Carrot juice, Orange juice, Orange rind,Cinnamon,
Cloves, Cardamom, Lemon juice, saffron, boiling water, raw almonds
4 سال پیش در تاریخ 1399/06/07 منتشر شده است.
6,258 بـار بازدید شده
... بیشتر