خوشمزه ترین کیک خیس شکلاتی - کیک خیس شکلاتی - خیلی نرم و خوشمزه - بافت عالی - کیک کافی شاپی

Parisa Cake پریسا کیک
Parisa Cake پریسا کیک
درود به شما🍫🍫🍫🍫🍫🍫 دوستان عزیزمتو این ویدئو می خوام طرز پخت یه کیک شکلاتی خیس خیلی آسون رو یاد بدم، که بافت خیلی نرمی د ...
درود به شما🍫🍫🍫🍫🍫🍫 دوستان عزیزم
تو این ویدئو می خوام طرز پخت یه کیک شکلاتی خیس خیلی آسون رو یاد بدم، که بافت خیلی نرمی داره و 🎂🎂خیلی خوشمزه ست،  بهت قول میدم اگه یک بار درستش کنی مشتری دایمیش میشی، این کیک از توع کیک های کافی شاپی هست

به کانال من سرزمینی پر از آموزش کیک و شیرینی خوش آمدید.من پریسا هستم و داخل این کانال روش
پخت انواع کیک و شیرینی و دسر رو به شما آموزش میدم 🍰🎂🍩🧁.

 مواد لازم کیک خیس شکلاتی:
تخم مرغ درشت (حداقل 60گرم) : 3 عدد
شکر: 1.5 لیوان دسته دار فرانسوی دسته دار
وانیل: ½ قاشق چایخوری
شیر: یک لیوان فرانسوی دسته دار
روغن : نصف لیوان فرانسوی دسته دار
آرد: 2.5 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر کاکائو (تیره باشه بهتره): 3 قاشق غذاخوری پر
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
آب جوش 2/3 لیوان فرانسوی
🧁 مواد لازم برای خیس کردن کیک شکلاتی
شیر : یک لیوان دسته دار فرانسوی
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
شکر : دو قاشق غذاخوری

🎂سس باید ولرم باشه و بعد روی کیک ولرم یا سرد ریخته بشه


🧁مواد لازم برای گاناش شکلاتی
خامه صبحانه یا قنادی: 150 گرم
شکلات تخته ای یا سکه ای : 100 گرم

🎂برای این کیک از قالب 25 گرد هم می توانید استفاده کنید فقط حتما قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید و یا مانند فیلم چرب و سپس خوب آرد پاشی کنید که کیک به قالب نچسبه
🎂کیک رو در فر گازی با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار بدید، در فر برقی دما باید 10 تا 20 درجه کمتر باشه

Greetings to you, dear friends ❤️❤️❤️❤️
In this video, I want to teach you how to bake a very wet chocolate cake, which has a very soft texture and is very tasty. I promise you that once you make it, you will become a regular customer.

Chocolate Wet Cake Ingredients:🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
Large eggs (at least 60 g): 3 pcs
Sugar: 1.5 cup
Vanilla: 1/2 Teaspoon
Milk: 1 cup
Oil: 1/2 Cup
Flour: 2.5 Cup
Cocoa powder (dark is better): 3 tablespoons full
Baking powder: 2 tablespoons of jam
Hot Water: 2/3 Cup
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
Ingredients for soaking chocolate cake
Milk: A glass with a French handle
Cocoa powder: one tablespoon
Sugar: Two tablespoons

The sauce should be lukewarm and then poured over the lukewarm or cold cake
🎂🎂🎂🎂🎂
Ingredients for chocolate ganache
Breakfast cream or pastry: 150 g
Chocolate bar or coin: 100 g

For this cake, you can use a 25-round mold, just be sure to grease the mold with separating oil, or grease it like a film, and then sprinkle flour well so that the cake does not stick to the mold.
🎂 Place the cake in a gas oven at 180 degrees for 50 minutes, in an electric oven the temperature should be 10 to 20 degrees lower.
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
Music in this video
Carefree Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 4.0 License
http://creativecommons.org/licenses/b...
Music promoted on https://www.chosic.com/free-music/all/


Feel Good by MusicbyAden | SoundCloud: musicbyaden
Music promoted by https://www.chosic.com/free-music/all/
Creative Commons CC BY-SA 3.0
https://creativecommons.org/licenses/...
مراحل پخت کیک خیس شکلاتی:
00:00 شروع
0:25 مواد لازم کیک خیس شکلاتی
0:37   آماده سازی تخم مرغ برای کیک خیس شکلاتی
1:44  دورگیری مواد کیک خیس شکلاتی
2:21  اضافه کردن شیر و رغن به مواد کیک خیس شکلاتی
3:05  آماده سازی مواد خشک برای کیک خیس شکلاتی
3:23  الک کردن آرد برای کیک خیس شکلاتی
3:58 مرحله اضافه کردن آب جوش به مواد کیک خیس شکلاتی با همزن
4:047  ریختن مواد کیک خیس شکلاتی در قالب
5:15  آماده سازی مواد خیس کردن کیک شکلاتی
5:47  اماده سازی گاناش برای کیک خیس شکلاتی
6:22  جدا کردن کیک خیس شکلاتی از قالب
7:16  ریختن سس شکلاتی روی کیک شکلاتی
8:01  ریختن گاناش روی کیک خیس شکلاتی
8:37  نهایی و نمایش نتیجه کار
_________________________________________________________
دوستان عزیزم شما همچنین می توانید در این کانال آموزش های دیگر را از لینک های زیر ببینید
کیک های کافی شاپی:
کیک خیس شکلاتی
خوشمزه ترین کیک خیس شکلاتی - کیک خیس ...
_________________________________________________________
کیک سیب کرم دار
راز پخت کیک سیب کرمدار بدون همزن برقی
_________________________________________________________
کیک زردآلو
چطور با زردآلو یک کیک عصرانه خوشمزه د...
__________________________________________________________
کیک ساده و فوری
چطور کیک ساده و فوری درست کنیم - آموز...
_________________________________________________________
کیک یزدی - قالب لیوان کاغذی
آموزش کیک یزدی سنتی - به سبک قنادی ها...
__________________________________________________________
موس کیک شکلاتی
موس کیک شکلاتی - طعم متفاوت کیک و دسر
__________________________________________________________
انواع دسرها:
دسر روکر موز
آموزش دسر روکر موز - دسر موز و بیسکوی...
__________________________________________________________
دسر انبه
دسر ساده و سریع مجلسی - دسر انبه - رو...
__________________________________________________________
کیک های پایه
کیک شیفون شکلاتی
کیک شیفون شکلاتی - خیلی نرم و خوشمزه ...
__________________________________________________________
کیک پایه اسفنجی
آموزش پخت کیک پایه اسفنجی - خیلی راحت...
__________________________________________________________
دکور کیک با خامه:
خامه کشی مقدماتی کیک مرحله به مرحله
خامه کشی و فیلینگ مقدماتی کیک - مرحله...
__________________________________________________________
تزیین کیک سبد گل با خامه
خامه کشی کیک شکلاتی - کیک سبد گل به خ...
__________________________________________________________
تزیین کیک تولد بهاری با خامه
خامه کشی و تزیین کیک تولد -  با تم به...

همه توضیحات ...