خامه کشی و فیلینگ مقدماتی کیک - مرحله به مرحله - Basic cake filling & frosting - step by step

Parisa Cake پریسا کیک
Parisa Cake پریسا کیک
درود به شما دوستان عزیزم❤️❤️❤️❤️، تو این ویدیو قصد دارم فیلینگ و خامه کشی کیک رو بصورت مرحله به مرحله آموزش بدم، اگه تو هم مثل م ...
درود به شما دوستان عزیزم❤️❤️❤️❤️، تو این ویدیو قصد دارم فیلینگ و خامه کشی کیک رو بصورت مرحله به مرحله آموزش بدم، اگه تو هم مثل من دوست داری خودت کیک تولد درست کنی تو این آموزش با من همراه شو
❤️❤️❤️❤️ به کانال من سرزمینی پر از آموزش کیک و شیرینی خوش آمدید.من پریسا هستم و داخل این کانال روش پخت انواع کیک و شیرینی و دسر رو به شما آموزش میدم 🍰🎂🍩🧁. همچنین در این کانال می تونید روش خامه کشی و دیزاین و دکور کیک رو یاد بگیرید. و همراه من کیک بپزید خامه فرم بدید,رنگ کنید٫ با فوندانت کار کنید یا با شکلات کار کنید و کیک هاتون رو تزیین و دکور کنید. تو این کانال با من نون بپزید کروسان ودونات درست کنید و عطر نون رو تو خونتون پخش کنید و از اون لذت ببرید🥖🥖🥐
🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂
مواد و وسایل لازم برای خامه کشی و فیلینگ کیک
- چاقوی اره ای
- کاردک
- پالت
- صفحه گردون
- همزن برقی
- کیک شیفون یا اسفنجی
- شربت یا شیر
- خامه فرم گرفته
- موز و گردو یا انواع مواد فیلینگ
🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂
نکته1: برای این کیک من از قالب سایز 18 استفاده کردم
نکته2: مارک خامه ای که استفاده کردم گلرود نقره ای هست
نکته3: برای فیلینگ ابتدا حدود 600 گرم خامه رو فرم بدهید و استفاده کنید و برای خامه کشی نهایی مجدد حدود 700 گرم خامه رو فرم بدهید. همه خامه رو همزمان با هم فرم ندهید چون خامه شل می شود و روی کیک خوب قرار نمی گیرد.
نکته4: دمای محیط برای این کار نباید بیشتر از 25 درجه سانتیگراد باد و هر چه دما پایینتر باشد خامه بهتر فرم گرفته و روی کیک قرار می گیرد
🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂


دستور پخت کیک شیفون شکلاتی 👇  👇
کیک شیفون شکلاتی - خیلی نرم و خوشمزه ...


مراحل کار:

00:00 شروع
00:12 مرحله اول خامه کشی: پخت کیک شیفون یا کیک اسفنجی
00:32 مرحله دوم خامه کشی: بریدن کیک
01:35 مرحله سوم خامه کشی: فرم دادن خامه قنادی
03:01 مرحله چهارم خامه کشی: فیلینگ کیک
08:35 مرحله پنجم خامه کشی: آسترکشی کیک
09:59 مرحله ششم : خامه کشی نهایی کیک


Hello my dear friends ❤️❤️❤️❤️, in this video I am going to teach the cake filling and creaming step by step, if you like to make your own birthday cake like me, join me in this tutorial.
❤️❤️❤️❤️ Welcome to my channel, a land full of cake and sweets training. I am Parisa and in this channel I will teach you how to cook all kinds of cakes, sweets and desserts 🍰🎂🍩🧁. Also, in this channel, you can learn the method of creaming and cake design and decoration. And bake a cake with me, shape the cream, color it, work with fondant or work with chocolate and decorate your cake. Bake bread with me on this channel, make croissants and donuts and spread the aroma of bread in your blood and enjoy it 🥖🥖🥐
🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂
Materials and tools necessary for creaming and cake filling
- Saw knife
- Spatula
- Pallet
- Turntable
- Electric mixer
- Chiffon or sponge cake
- Syrup or milk
- Whipped cream
- Bananas and walnuts or various filling materials
🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂
Note 1: I used a size 18 mold for this cake

Note 2: For the filling, first give and use about 600 grams of cream, and for the final creaming again, give about 700 grams of cream. Do not form all the cream at the same time because the cream will loosen and it will not fit well on the cake.
Note 3: The ambient temperature for this work should not be more than 25 degrees Celsius, and the lower the temperature, the better the cream will form and be placed on the cake.


Chocolate chiffon cake recipe 👇  👇
کیک شیفون شکلاتی - خیلی نرم و خوشمزه ...


Music in this video
Innocence by Roa | SoundCloud: roa_music1031
Music promoted by https://www.chosic.com/free-music/all/
Creative Commons CC BY 3.0
https://creativecommons.org/licenses/...

__________________________________________________________
دوستان عزیزم شما همچنین می توانید در این کانال آموزش های دیگر را از لینک های زیر ببینید
کیک های کافی شاپی:
کیک خیس شکلاتی
خوشمزه ترین کیک خیس شکلاتی - کیک خیس ...
__________________________________________________________
کیک سیب کرم دار
راز پخت کیک سیب کرمدار بدون همزن برقی
__________________________________________________________
کیک زردآلو
چطور با زردآلو یک کیک عصرانه خوشمزه د...
__________________________________________________________
کیک ساده و فوری
چطور کیک ساده و فوری درست کنیم - آموز...
__________________________________________________________
کیک یزدی - قالب لیوان کاغذی
آموزش کیک یزدی سنتی - به سبک قنادی ها...
__________________________________________________________
موس کیک شکلاتی
موس کیک شکلاتی - طعم متفاوت کیک و دسر
__________________________________________________________
انواع دسرها:
دسر روکر موز
آموزش دسر روکر موز - دسر موز و بیسکوی...
__________________________________________________________
دسر انبه
دسر ساده و سریع مجلسی - دسر انبه - رو...
__________________________________________________________
کیک های پایه
کیک شیفون شکلاتی
کیک شیفون شکلاتی - خیلی نرم و خوشمزه ...
__________________________________________________________
کیک پایه اسفنجی
آموزش پخت کیک پایه اسفنجی - خیلی راحت...
__________________________________________________________
دکور کیک با خامه:
خامه کشی مقدماتی کیک مرحله به مرحله
خامه کشی و فیلینگ مقدماتی کیک - مرحله...
__________________________________________________________
تزیین کیک سبد گل با خامه
خامه کشی کیک شکلاتی - کیک سبد گل به خ...
__________________________________________________________
تزیین کیک تولد بهاری با خامه
خامه کشی و تزیین کیک تولد -  با تم به...

همه توضیحات ...