طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین،به سبک قنادی های قزوین ،کاملا متفاوت با تمامی آموزش ها در فضای مجازی
آموزش شیریینی پادرازی قزوین به همراه نکات و جزئیات
پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن❤️
-------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی نخودچی کارگاهی به همراه لاته:
شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل...
----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی دادلی:
آموزش شیرینی دادلی به روش قنادی و آمو...
---------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی مشهدی یا آلمانی به سبک قنادی:
آموزش شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی ب...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه:
شیرینی نان برنجی کرمانشاه:بهترین رسپی...
-------------------------------------------------
طرز تهیه لوز بادام زعفرانی تبریز:
طرز تهیه لوز بادام اصل تبریز به روش ک...
-----------------------------------------
🍴مواد لازم🍴
روغن جامد:۲۰۰ گرم
پودر قند یا شکر:۲۳۰ گرم
آرد برنج:۱۰۰ گرم
آرد سفید قنادی:۳۶۰ گرم
وانیل : یک قاشق چایخوری
روغن مایع:۳۰ گرم ( تقریبی)
پودر هل: یک دوم قاشق مرباخوری
کاکائو و زعفران : به میزان لازم
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن❤️
-------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی نخودچی کارگاهی به همراه لاته:
شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل...
----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی دادلی:
آموزش شیرینی دادلی به روش قنادی و آمو...
---------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی مشهدی یا آلمانی به سبک قنادی:
آموزش شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی ب...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه:
شیرینی نان برنجی کرمانشاه:بهترین رسپی...
-------------------------------------------------
طرز تهیه لوز بادام زعفرانی تبریز:
طرز تهیه لوز بادام اصل تبریز به روش ک...
-----------------------------------------
🍴مواد لازم🍴
روغن جامد:۲۰۰ گرم
پودر قند یا شکر:۲۳۰ گرم
آرد برنج:۱۰۰ گرم
آرد سفید قنادی:۳۶۰ گرم
وانیل : یک قاشق چایخوری
روغن مایع:۳۰ گرم ( تقریبی)
پودر هل: یک دوم قاشق مرباخوری
کاکائو و زعفران : به میزان لازم
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
همه توضیحات ...