طرز تهیه نان کروسان بسیار خوشمزه با کره صبحانه به آسانترین روش در دونوع کرم و شکلات به همراه نکات
4.2 هزار بار بازدید -
پارسال
-
آموزش نان کروسان خوشمزه ،
آموزش نان کروسان خوشمزه ، به همراه نکات و جزئیات
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه دانمارکی بدون لائی:
https://www.seevid.ir/fa/w/37q8YkB6Mfc
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش کیک شربتی زعفرانی :
https://www.seevid.ir/fa/w/pXv6ywzwwUc
----------------------------------------------------------------------
مقدمه-https://www.seevid.ir/fa/w/FNkE7eXTOeM
آماده سازی کره لائی-https://www.seevid.ir/fa/w/FNkE7eXTOeM
آماده سازی خمیر کروسان-https://www.seevid.ir/fa/w/FNkE7eXTOeM
باز کردن خمیر و لایی رفتن-https://www.seevid.ir/fa/w/FNkE7eXTOeM
برش خمیر-https://www.seevid.ir/fa/w/FNkE7eXTOeM
رومال-https://www.seevid.ir/fa/w/FNkE7eXTOeM
پخت کروسان-https://www.seevid.ir/fa/w/FNkE7eXTOeM
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
مواد کره لایی:
آرد مخصوص شیرینی های دانمارکی:۷۰ گرم
کره:۳۰۰ گرم
مواد خمیر کروسان:
تخم مرغ:یک عدد
مخمر:۶ گرم یا یک قاشق غذاخوری
روغن مایع:۲۰ گرم یا چهار قاشق غذاخوری
شکر:۱۴ گرم یا یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
آرد مخصوص شیرینی های دانمارکی:۵۵۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
شیر :حدودا۴۰۰ گرم
مواد رومال:
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل:نوک قاشق
نمک: نوک قاشق
شربت بار: یک قاشق چایخوری
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
https://www.instagram.com/eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
پارسال
در تاریخ 1402/05/24 منتشر شده
است.
4,242
بـار بازدید شده